Bruidsarrangementen

 Daviflora is gespecialiseerd in bloemen styling van bruiloft- recepties en feesten. Een locatie is een “podium” voor een bruiloft en een instrument om een unieke beleving te creëren. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een bruiloft, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van het bruidspaar en de gasten.


Bruidsboeket en corsages.

Het bruidsboeket en de corsages worden afgestemd op de kleding van het bruidspaar en de gewenste uitstraling. Zowel het bruidsboeket als de corsages worden op de dag van de bruiloft afgeleverd op het gewenste adres of opgehaald bij onze bloem-binderij in Amsterdam.


Complete bloemen styling.

Daviflora verzorgt vaak het complete bruids-bloemen-styling-concept waarbij alle bloemstukken afgestemd worden op de bruidskleding, gewenste uitstraling en de locatie.


Gratis en vrijblijvend bloemenstyling-oriëntatie-gesprek!

We nodigen bruidsparen uit op onze binderij voor een gratis en vrijblijvend oriëntatie-gesprek waarin we jullie wensen, bruiloftskleuren en bloemvoorkeuren bespreken en je uitgebreid kunt bladeren in onze verzameling boeken en tijdschriften om jullie stijlwensen te ondersteunen. Aan de hand van deze informatie kunnen we je dan meteen een eerste idee geven van de bloemen styling die bij jullie bruiloft past en sturen we je een voorstel op.
Refine Search