Bloemen bezorgen

BEZORGWIJZE

Om onze producten op tijd en op goede wijze bij u te bezorgen hebben wij zelf gespecialiseerde chauffeurs in dienst en hebben wij professionele bedrijven in de arm genomen. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Packs. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen door de gehele Benelux! Op die manier kunnen wij vanuit Amsterdam internationaal leveren.

LEVERTIJD

U kunt zelf aangeven op de site wanneer u uw boeket geleverd wilt hebben. Als u voor 12 uur ’s middags besteld, is het mogelijk om het boeket die middag nog geleverd te krijgen. Dit met uitzondering van eventueel bestelde extra’s zoals knuffels, chocolade of ballonnen, die worden de volgende dag bezorgd. Wilt u na twaalven nog iets bestellen voor dezelfde dag, dan kunt u het beste even bellen en dan bekijken we of de mogelijkheid bestaat om dezelfde dag nog te leveren. U kunt ons bereiken op 020-6243428 Ook voor verdere vragen kunt u ons bereiken.

BEZORGKOSTEN

Wij hanteren de volgende bezorgkosten:
Nederland: 8.50€

Voor bestellingen van 20 of meer boeketten op verschillende adressen kunt u contact met ons opnemen op 020 – 6592101 om een speciaal tarief te bespreken. Voor meerdere boeketten op één adres brengen wij één keer bezorgkosten in rekening.